Liceul Teoretic „George Pop de Băsești”


Liceul Teoretic „George Pop de Băsești” Satu Mare
Mesaj la Sărbătoarea Nașterii Domnului 2021 și a Noului An 2022

FUNDAȚIA „SFÂNTUL ANTON DE PADUA” ULMENI
CONSILIUL DIRECTOR


Mesaj la Sărbătoarea Nașterii Domnului 2021 și a Noului An 2022
Distinși dascăli, Dragi elevi, Stimați Părinți,


                   „Hristos se naște! Preamăriți-L și vă bucurați, că S-a născut Mântuitorul lumii!” ne vestește așa de frumos Troparul Domnului nostru Isus Hristos.
Ecoul colindelor și parfumul cetinii de brad ne duc cu gândul la apropiata Sărbătoare a Nașterii Pruncușorului Iisus în Peștera din Betleemul Iudeii și ne oferă prilejul de a Vă dori Sărbători fericite și binecuvântate, să Vă bucurați cu toți cei dragi, în tihnă și armonie.
                   Sărbătoarea Crăciunului este Sărbătoarea Familiei, a iubirii, a dăruirii, a comuniunii între toți membrii familiei, de la cel mai mic la cel mai mare. Lăsați-vă pătrunși de lumina stelei, ce i-a condus pe Magi și a strălucit deasupra Sălașului, unde S-a născut Fiul lui Dumnezeu! Cât este de important să fim împreună, să ne avem și să ne gândim unii la alții, să trăim aceeași vibrație și înălțare sufletească în tradiția și datina creștină a străbunilor noștri!
Să prețuim darul vieții, bucuria de a întâmpina, cu bine și sănătoși, aceste Sfinte Sărbători ale Crăciunului, mulțumindu-I și dând slavă Bunului Dumnezeu pentru toate! Nu darurile de sub brad sunt cele mai importante, ci cele din sufletul nostru. De aceea, să ne lăsăm pătrunși de spiritul Crăciunului, să răsune colindele, să vestească Nașterea Împăratului Lumii. Îl rugăm pe Tatăl Ceresc, să reverse belșug de sănătate, de iubire, de bucurii peste sufletul, casa și familia fiecăruia, ca să-l primim cu căldură, în ieslea sufletelor noastre pe Pruncul Sfânt! Să domnească în familiile noastre pacea, fidelitatea plină de generozitate, iubirea unora față de alții, la fel ca în Sfânta Familie din Nazareth!
                  Din Suflet Vă dorim Sărbători Fericite, iar Noul An 2022 să vă aducă sănătate deplină și prosperitate sufletească!


                La mulți ani, buni, rodnici și binecuvântați!
                Vă îmbrățișez pe toți cu mult drag,
Președinte,
Prof. Aurora Pușcaș